Upgraden naar Windows 10

windows10logo

Het is een mooie kans om je pc een opfrisser te geven, Microsofts aanbod van een gratis upgrade naar Windows 10. Maar er zijn wel een aantal zaken om op te letten, variërend van de geschiktheid van je systeem tot de privacy-implicaties.

Gebruikers die nu Windows 7 of Windows 8.1 op de computer hebben staan, kunnen hun besturingssysteem tot 29 juli 2016 gratis upgraden naar Windows 10. Na de update zullen ook alle andere updates van het Windows-besturingssysteem gratis zijn op je Windows-device. Windows 10 is ook beschikbaar voor computers met Windows XP of Windows Vista, je apparaat moet dan wel voldoen aan de minimum specificaties voor Windows 10.
Over het algemeen wordt Windows 10 gezien als een grote stap vooruit ten opzichte van eerdere Windows-versies. Ga je zelf upgraden, zorg dan voor de upgrade te allen tijde dat je een backup maakt, dan kan er geen verlies van data optreden bij eventuele installatiefouten. Houdt wel in de gaten dat je na de upgrade slechts een maand de tijd hebt om terug te keren naar Windows 7 of 8.1.

Onthoud dat je een back-up van je bestaande bestanden maakt voor je Windows 10 installeert, vaak zien wij van 2Fixit dat klanten hier geen rekening mee houden waardoor belangrijke data mogelijk onherstelbaar verloren gaat. Wil je zeker weten dat de upgrade naar Windows 10 naar behoren gaat, schakel dan een professional in. Bij 2Fixit is er de expertise aanwezig om de upgrade naar Windows 10 voor u of uw bedrijf succesvol en zorgeloos te laten verlopen, de kosten hiervan zijn €80,- per computer. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Comments are closed.